Ciclismul este unul dintre sporturile care au primit undă verde din partea Guvernului pentru a putea reîncepe antrenamentele, după închierea stării de urgență.
Iar secția de ciclism a clubului sportiv iSports Ploiești, Ploiești Cycling, a lansat o invitație doritorilor de plimbări pe bicicletă.
“Pentru că în această perioadă ciclismul este unul dintre sporturile privilegiate , vă invităm pe voi, sportivi ai clubului iSports Ploiești, dar și pe părinții și prietenii voștri, la o plimbare pe bicicletă alături de un sportiv al secției Ploiești Cycling! Totul este gratuit, așa că vă încurajăm să faceți mișcare afară, sub supravegherea unui profesionist!”, precizează reprezentanţii clubului ploieştean, secţie coordonată de antrenorul Marian Frunzeanu, multiplu campion naţional.
Locul de întâlnire este în Parcul Municipal Vest, vinerea și marțea, de la ora 17:00. Fiecare sportiv de la Ploiești Cycling va avea grijă de doi copii, cu respectarea regulilor de distanţare fizică. Toți copiii vor purta obligatoriu cască de protecție și vor veni cu propria bicicletă. Plimbarea este pentru cei care știu deja să meargă pe bicicletă, nu sunt cursuri de inițiere.
Toate grupele vor fi coordonate de antrenorul secției – Marian Frunzeanu.
„Cicliștii vor împărtăși din cunoștințele lor și le vor arăta colegilor de club trucuri și le vor da sfaturi pentru ca mersul pe bicicletă să fie și mai plăcut de aici încolo!”, mai menţionează reprezentanţii Ploieşti Cycling.
Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a clubului ploieştean: https://www.facebook.com/iSportsPloiesti.