Mai mulți antrenori și jucători de fotbal prahoveni au ales, iarna trecută, demararea unor priecte noi, în speranța că va fi bine – vor reuși să antreneze la un nivel bun, profesional vor evolua, vor reuși să joace mai mult, după caz.
Dăm, la prima ”strigare”, doar trei nume – antrenorii Nae Constantin și Bebe Bărbulescu, respectiv jucătorul Ianis Stoica!
Primii au apucat să stea pe bancă un singur meci, la Filiași, respectiv Astra 2, și, după perioada de pregătire de iarnă și debutul la aceste echipe, a apărut criza coronavirusului, pauza forțată, apoi întreruperea competiției și cam asta a fost ”fotbalul” până prin august! E drept, nu aveau echipă, alte angajamente înainte, au ales acest drum și au fost … ghinioniști, pur și simplu! Mai mult, Nae Constantin a mai stat și cu teama că ar putea fi infestat cu noul coronavirus, în izolare, 14 zile, după o vizită la o clinică din București, alături de fiica sa, pentru recuperare după o operație suferită de aceasta, la respectivul spital dovedindu-se apoi că existau bolnavi, în rândul personalului medical, astfel că pacienții din acea perioadă au fost obligaţi să stea acasă!

Stoica, ”țeapa” cea mai mare!

Ianis Stoica, însă, poate să considere că și-a luat o mare țeapă, pentru că, iată, echipa unde a ales să plece în iarnă, cu mari ”presiuni” de a scăpa de Petrolul, în speță Metaloglobus, a ”tras obloanele” peste acest sezon!

Ianis StoicaNu mai are unde să se antreneze acum, oficial, de câștiguri materiale nu poate fi vorba nici atât! În schimb, Petrolul, unde putea sta măcar ”pe bancă” și, oricum, prindea minute și avea obiectiv – promovarea, va relua antrenamentele și va mai avea minimum 5 meciuri tari oficiale!
Nu avea de unde ști tânărul internaţional de juniori ce va urma, când a decis să plece de la Ploiești, dar, clar, starea sa ”psihică” în aceste momente nu poate fi deloc bună!