După un parcurs fără greșeală, FC Petrolul eSports a acces în „careul de ași” al SuperCupei #jucămdeacasă, cel mai mare turneu caritabil de FIFA20 din România, dar, din păcate, cei care au reprezentat echipa ploieșteană în turneul de fotbal online au fost nevoiți să se recunoască învinși în penultimul act al competiției. Petroliștii s-au duelat, pentru un loc în ultimul act al competiției, cu Universitatea Craiova, cele două partide încheindu-se cu scorurile de 0-0, respectiv 1-0 pentru olteni.
FC Petrolul eSports a ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat Grupa 1 (5 victorii și un rezultat de egalitate), eliminându-le, mai apoi, pe OSK Sepsi (3-0 și 5-0) și ACS Inainte Modelu (1-0 și 2-1).

Testează… testările

Pentru că fotbalul real trebuie să reînceapă, Petrolul se apropie, organizatoric, de cel moment, oficialii clubului căutând soluții pentru testarea jucătorilor și intrarea acestora în cantonament centralizat.
Pentru cantonament s-a ales varianta Hotelului „Vigo”, pentru antrenamente discuțiile se „învârt” în triunghiul arenelor „Conpet” Strejnicu – Brazi și Pleașa, iar pentru testările privind coronavirusul există varianta efectuării acestora la un laborator particular.
Cel mai important devine acum stabilirea, de către FRF, a sistemului competițional, precum și data reluării meciurilor, săptămâna aceasta fiind una, speră toată lumea, a clarificărilor!