Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Ploieşti au reuşit să-i prindă pe doi ploieşteni – unul în vârstă de 18 ani, iar celălalt de 21 de ani – care au spart automatele de încasare ale unei spălătorii auto din oraş, sustrăgând bani. Spargerile au avut loc la sfârşitul lunii aprilie a anului curent, iar oamenii legii efectuează, în prezent, cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.
În acest sens, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova au precizat, într-un comunicat de presă: „În data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 17:00, persoane necunoscute au forțat automatele de încasare a contravalorii serviciilor aparținând unei spălătorii auto din municipiul Ploiești, de unde au sustras o sumă de bani. În urma activităților desfășurate, poliţiştii au identificat autorii, respectiv doi tineri din municipiu, cu vârstele de 18, respectiv 21 de ani, aceștia recunoscând săvârșirea faptelor”.
În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a autorilor, la finalizarea acestora dosarul penal urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.