Cum antrenamentele sunt suspendate până în 16 aprilie, cel puțin, fotbaliștii trebuie să caute soluții pentru a se menține în formă, jucătorii Petrolului având ”program la domiciliu”..
Preparatorul fizic al echipei ploieștene, Alessandro Cittadino, trimite jucătorilor exerciții adaptate spațiilor închise, care se pot face de acasă, astfel încât să se mențină un oarecare tonus fizic din această perioadă dificilă.
„Este mai bine să stăm acasă, să ne bucurăm de familii și să ne ocupăm de toate lucrurile mărunte pe care, până acum, le-am lăsat în urmă. Este important să avem grijă de noi înșine, să fim sănătoși, iar cu acest videoclip am vrut să vă ofer câteva mici idei de antrenament la domiciliu. Exerciții pe care le puteți face singuri sau împreună cu cei dragi! Protejați-vă și, în același timp, bucurați-vă de timpul petrecut acasă. Hai România! Hai Petrolul!”, este mesajul lui Alessandro Cittadino, propunerile sale de antrenament la domiciliu putând fi văzute pe site-ul www.fcpetrolul.ro.

”Cantonament” – Naşu cu FinuBarboianu Lazar

Ca să nu uite jocul cu ”varza”, jucătorii care… au posibilități și care au câștigat suficient în carieră cât să-și permită o curte gazonată, s-au și adaptat situației și se antrenează respectând și ”obiectul muncii”. Petrolistul Ștefan Bărboianu și fostul petrolist Vali Lazăr – acum la Dinamo- pe care-i leagă și o relație familială (sunt naș și fin) s-au întâlnit nu numai cu familiile, ci și pentru un tenis cu piciorul, terenul fiind amenajat acasă la Bărboianu, iar ”spectatori” au fost soțiile, copiii celor doi, respectiv ”câinele familiei”. Desigur, vor urma etapele 2 – revanșa și 3. Repriza a III-a!