Petre Apostol

Echipa feminină de volei speranţe a CSM Ploieşti şi-a încheiat, la finalul săptămânii trecute, parcursul din acest sezon al Campionatului Naţional, găzduind turneul al treilea al Seriei C. Turneul trebuia să aibă loc în luna decembrie a anului trecut, dar a fost amânat ca urmare a desfăşurării unei acţiuni de selecţie programată atunci de Federaţia Română de Volei.
Turneul a fost organizat de clubul ploieştean, sâmbătă şi duminică, la Sala Sporturilor „Leonard Doroftei”, fără însă ca avantajul terenului propriu să fie speculat de elevele antrenorului Robert Tvardochlib. Fetele au cedat cu 3-0 toate cele trei partide susţinute, cu CSŞ 2 Bucureşti, CSŞ 5 Bucureşti şi CS B.P. Haşdeu Buzău, un motiv fiind reprezentat şi de improvizaţia la care tehnicianul echipei ploieştene a fost obligat să apeleze pentru postul de ridicător, din cauza problemelor de lot.
Astfel, CSM Ploieşti a încheiat sezonul pe ultima poziţie a clasamentului Seriei C, cu o victorie şi 11 înfrângeri. Lotul folosit de Robert Tvardochlib la turneu a fost următorul: Andreea Grigore, Ana Maria Minescu, Teodora Stoian, Cătălina Tudoroiu, Ranya Badea, Bianca Feldman, Amalia Moise, Mihaela Leontescu, Teodora Popescu şi Ana Maria Marinescu.