Petre Apostol

Prahoveanul Silviu Grădinaru a ajuns la campioana României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare. Născut pe data de 23 iunie 1997, în Băicoi, jucătorul de 1,88 m şi 119 kg joacă în linia a treia, pe postul de flanker. Primul contact cu balonul oval l-a avut la vârsta de 15 ani, când a fost îndrumat de Lucian Mircescu spre Clubul Sportiv Aurora Băicoi. După o periodă de doar trei luni petrecută la formația prahoveană, Silviu Grădinaru s-a îndreptat spre Capitală, evoluând, în ordine, la C.S. Grivița Roșie București (2012-2016), respectiv la C.S. Dinamo București (2016-2019).
De asemenea, sportivul descoperit de CS Aurora Băicoi a intrat şi în atenția selecționerilor României, la categoriile de vârstă Under 18 și Under 20, naționale alături de care a participat la Campionatele Europene.
Campioana CSM Ştiinţa Baia Mare este şi în acest sezon principala favorită la câştigarea titlului naţional, aflându-se, în prezent, în fruntea ierarhiei, cu opt victorii din tot atâtea meciuri disputate, având şase puncte avans faţă de a doua clasată, CSA Steaua Bucureşti.