Petre Apostol

Pe pârtia de la Winterberg, din Germania, a avut loc Campionatul European de Sanie și cea de-a cincea etapă a Cupei Mondiale pentru juniori, la care pentru România au participat şi reprezentanți ai Clubului Sportiv Orășenesc Sinaia: Corina Buzățoiu (simplu feminin) și Sebastian Motzca și Răzvan Turea (dublu masculin), pregătiți de Corina Drăgan, Alexandru Comșa și Liviu Turea.
În concursul pe echipe, la care, alături de cei trei reprezentanți prahoveni, a mai participat pentru România și Eduard Crăciun (simplu masculin), selecționata tricoloră și-a adjudecat medaliile de bronz (atât la Europene, cât și la Cupa Mondială), sosind pe locul al treilea, cu timpul total de 2:24.980 minute, la 3.597 secunde de prima clasată – Germania. Pe locul secund s-a situat Austria, cu o întârziere de o secundă și jumătate.
De remarcat faptul că, la simplu feminin, Corina Buzățoiu (clasată pe locul al șaselea la Jocurile Olimpice de Tineret, luna trecută) a încheiat pe locul 11, la 1.166 secunde de prima poziție (o secundă pierzând în prima manșă), în manșa a doua stabilind al patrulea timp din concurs.