Finalul de săptămână propune teste amicale pentru aproape toate echipele din judeţ, acesta fiind penultimul weekend de dinaintea reluării meciurilor oficiale, Cupa României – faza judeţeană, programată pe 29 februarie şi 1 Martie.
Liderul Ligii A, CSO Plopeni (foto) încheie perioada de pregătire centralizată, desfăşurată la Predeal, cu un amical, la Parcul Vest urmând să primească, pe terenul sintetic, vizita echipei de Liga a III-a, CS Baloteşti.
Tot un adversar de eşalon superior are şi Avântul Măneciu, de la orele 12,00, Astra 2 făcând o „vizită” echipei din comuna natală a noului antrenor de la echipa „satelit” – Bebe Bărbulescu.
Păuleştiul va juca la Sighişoara, Petrolistul Boldeşti va întâlni pe CSO Teleajenul Văleni, iar AFC Brebu va da piept cu „vecinii” de la AFC Băneşti Urleta, în timp ce formaţia CS Cornu se va deplasa la Urlaţi, pentru un joc amical contra celor de la Unirea. Un amical are programat şi Tricolorul Breaza, care va juca astăzi, la Câmpina, pe terenul sintetic de la Liceul de Petrol, contra echipei dâmboviţene CSM Fieni.
Petrolul 95 a jucat deja un meci test, miercuri primind vizita echipei de eşalonul trei – Mostiştea Ulmu, formaţia din Călăraşi impunându-se cu 6-0.