Portar al Petrolului în perioadele ”de haiducie”, în două rânduri (prima dată la falimentul și retrogradarea echipei lui Dan Capră din Liga I, a doua oară în perioada eșalonului trei a proiectului Petrolul 52 și puțin în Liga a II-a), portarul Mirel Bolboașă se antrenează, de ieri, din nou, în Ploiești! Bolboașă s-a despărțit de UTA, apoi a semnat cu Astra, fiind acum al treilea portar al prim-divizionarei și… prima opțiune la ”satelitul” Astra 2!
Pe finalul perioadei de transferuri, acesta nu a fost singurul ”petrolist” care a schimbat cartierul, la Astra 2, sub comanda lui Bebe Bărbulescu, mergând și juniorul născut în 2002 Raul Bucur! Acesta, împrumutat de Petrolul, până la vară, la Sportul Snagov, echipă care nu se mai antrenează și va fi exclusă din Liga a II-a, a ales să meargă la Astra, deocamdată, până la finalul sezonului!
Atlfel, astăzi, ”satelitul” Astrei va da piept cu Flacăra Moreni, în deplasare, de la orele 12,00, programul de pregătire până la reluarea noului sezon, care se va petrece pentru Astra 2, vineri, 6 martie, în derbiul prahovean cu CS Blejoi, continuând cu meciuri amicale împotriva celor de la CS Brazi Negoiești, din Liga A Prahova, sâmbătă, și Metaloglobus București, pe 29 februarie.