Aflați în pregătiri acasă, în perioada dintre cele două cantonamente din Antalya, petroliștii vor susține, mâine, și un joc test, în compania formației de eșalon trei ACS SR Brașov, formaţie aflată într-o situaţie dificilă, în pragul desfiinţării la un moment dat, după ce a plecat la drum cu un proiect similar cu cel început de suporterii ploieşteni (acum 3 ani şi jumătate).
Întâlnirea va începe la ora 13.00 și se va disputa pe „Ilie Oană”. Intrarea va fi liberă, iar accesul spectatorilor va fi permis la Tribuna 0 și la Tribuna I.
Apoi, duminică, 2 februarie, „lupii” vor pleca din nou în Turcia, pentru cel de-al doilea stagiu centralizat, ce se va întinde până pe data de 14 februarie și va cuprinde mai multe meciuri de verificare, fiind stabilite cele cu FC Nizhniy Novgorod (4 februarie/Rusia, Liga 2, locul 11), FC SKA Khabarovsk (7 februarie/Rusia, Liga 2, locul 8), FK Graficar Beograd (8 februarie/Serbia, Liga 2, locul 1) și FC Avangard Kursk (11 februarie/Rusia, Liga 2, locul 14).
Din delegația „galben-albaștrilor” pentru cel de-al doilea cantonament nu va face parte și tânărul internațional de juniori Ianis Stoica, acesta urmând să participe, în aceeași perioadă, la o acțiune a lotului reprezentativ „U18”.
„Tricolorii” se vor reuni la Mogoșoaia, pe 2 februarie, iar trei zile mai târziu vor pleca într-un turneu de pregătire în Spania, acolo unde au programate trei jocuri, cu Norvegia (7 februarie), Portugalia (9 februarie) și Turcia (11 februarie).