După excluderea din Superligă, survenită acum un an, Ştefeştiul nu va avea drept de promovare!

Astăzi este programată o nouă şedinţă a Biroului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, pe ordinea de zi fiind câteva puncte importante privind partea a doua a sezonului 2019-2020.
Astfel, după ultima şedinţă a forului de conducere a fotbalului amator prahovean, s-a anunţat că echipele Brădetul Ştefeşti, Unirea Cocorăştii Colţ, Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii şi CS Şirna Tăriceni nu au drept de promovare pentru două sezoane competiţionale (2019-2020 şi 2020-2021, în baza prevederilor ROAF– 2018 – art. 17.3).
De asemenea, AJF a decis ca jocurile restante, Sportul Câmpina – AS Starchiojd şi, respectiv, Voinţa Vărbilău – Unirea Teleajen Ploieşti (ambele, de la nivelul SuperLigii B Prahova) să se dispute pe 23 februarie 2020, ora 11.00;

Aceleaşi taxe ca în 2019

În ultima şedinţă a Biroului Executiv s-a luat hotărârea menţinerii taxelor de participare, a vizele anuale, a baremuri de arbitraj şi observare la nivelul anului 2019. Totodată, a fost adăugată taxa administrare site/an calendaristic, după cum urmează: Liga A – 200 de lei, SuperLiga B – 150 lei, Liga B – 100 lei şi Liga C – 50 lei; respectiv taxă servicii contabilitate în cuantum de 100 lei/an calendaristic.
Forul condus de Silviu Crângaşu a luat o decizie şi privind contestaţiile pentru substituire, în cazul în care jucătorii nu se prezintă după joc la vestiarul arbitrilor pentru identificare, clubul în cauză urmând să fie sancţionat cu penalitate de 500 lei şi pierderea jocului respectiv prin forfait. În cazul circumstanţelor agravante ale jucătorilor constestaţi (violenţe), clubul în cauză va fi sancţionat cu penalitate cuprinsă între 1000 şi 2500 lei, iar până la achitarea penalităţilor echipa nu va fi programată.

Ultimatum pentru Băicoi

Pentru că nu a avut o echipă de juniori în competiţie, echipa din Liga A Prahova – CS Petrolul Băicoi a fost “somată” să înscrie o echipă de juniori în campionatele organizate de AJF Prahova, din returul sezonului actual, în caz contrar echipa de seniori urmând să nu mai fie programată la jocuri.
O schimbare importantă se va petrece, din vară, la nivelul Ligii C Prahova, echipele care vor promova din acest eşalon valoric urmând să fie obligate ca, pe lângă condiţiile de bază sportivă şi material, să înscrie şi o echipă de copii şi juniori din cadrul AJF Prahova, la nivelul juniorilor A, B, C, D sau E!