În Antalya, cel puţin peisajul... face toţi banii!
Enache speră să ridice haita de la pământ
Enache speră să ridice haita de la pământ

Ajunși duminică seara la Belek, petroliștii au început efectiv treaba de ieri, atunci când a fost programat și primul dintre cele două antrenamente ale zilei.
Ședința s-a desfășurat pe baza sportivă „Corendon”, iar Costel Enache și asistenții săi nu și-au menajat deloc elevii, pe parcursul celor mai bine de 90 de minute cât s-a întins antrenamentul.
Toți cei 23 de jucători s-au pregătit la intensitate normală, seara având loc și al doilea antrenament, unul în care mingea a fost ”prietena” jucătorilor, antrenamentele fiind urmate și de o ședință de recuperare.

Albanezul e doar în probe
Hamza trage din greu să arate că tot ce s-a întâmplat în toamnă, când nu a marcat în campionat, a fost doar... ghinion
Hamza trage din greu să arate că tot ce s-a întâmplat în toamnă, când nu a marcat în campionat, a fost doar… ghinion

Sosit la pregătiri din a doua zi de antrenamente, albanezul Armando Vajushi nu a semnat angajamentul cu Petrolul, iar acest lucru se va întâmpla, dacă se va întâmpla, doar în urma unui raport al antrenorului Costel Enache. Vajushi – care nu a mai jucat nicăieri din mai 2019, este, așadar, ”în probe”, așa cum vor mai fi câțiva fotbaliști în perioada imediat următoare.
Totodată, funcție de rezultatul tratativelor cu alți fotbaliști, este posibil ca, din lista ”disponibilizaților”, dintre Mihăescu și Cionac să mai fie rechemat sub comanda lui Enache măcar un jucător, dacă nu cumva amândoi – așa cum s-a întâmplat și cu Bărboianu și Lungu, care, după două zile ”la Vega”, pentru antrenamente separate, au prins lotul de cantonament.

Ședinţele sunt un atu al lui Enache, pe la toate cluburile pe unde a trecut
Ședinţele sunt un atu al lui Enache, pe la toate cluburile pe unde a trecut