V. Stoica

Cel de-al doilea subprefect al județului Prahova, George Brezoi, a depus ieri jurămâmântul, în sistem videoconferință, așa cum s-a întâmplat și la depunerea jurământului de către prefectul Cristian Ionescu și de către subprefectul Maria Mihaela Duță.
Astfel, după circa zece ani de când Instituția Prefectului județului Prahova a funcționat cu un singur subprefect (după transformarea funcției de secretar general al prefecturii în funcția de subprefect), schema s-a mărit cu încă un post.
Până acum, organigrama Instituției Prefectului județului Prahova a avut un singur subprefect, însă de ieri, Guvernul Orban are deja trei reprezentanți în teritoriul județului Prahova – prefectul și cei doi subprefecți.
George Brezoi a fost director executiv al Agenției pentru IMM din Ploiești, cu arie de acoperire pe județele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman.
Anterior, acesta a mai ocupat și funcția de secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism.