Echipele de minivolei ale CSM Ploieşti au participat, în weekend, la ultimele turnee din prima fază a campionatului, atât băieţii, cât şi fetele reuşind să se califice pentru turneele semifinale 1.
Băieţii au fost în postura de organizatori ai turneului cu numărul 4 al Seriei B şi, în premieră, au reuşit să câştige toate cele trei partide disputate, sâmbătă şi duminică, în Sala „Leonard Doroftei”. Sâmbătă, au trecut cu 3-0 de CSŞ Buzău şi cu 3-2 de CSŞ Tulcea, pentru ca duminică să se impună pentru prima dată în acest sezon în faţa celor de la CSŞ Arcada Galaţi, cu 3-2.
Elevii lui Adrian Moroianu au reuşit, astfel, să se califice la Faza semifinală 1 a campionatului, numărându-se printre cele 4 formaţii de pe locul al 3-lea care obţin calificarea la turneele ce vor stabili primele două participante la turneul final. Tehnicianul echipei ploieştene i-a folosit în turneul de pe teren propriu pe: Ştefan Iordache, Marian Bejan, Mihai Petculescu, Tiberiu Albulescu, Mihai Stoica, Tudor Stoian, Florin Ion, Tudor Popescu şi Octavian Nedelea.
Fetele pregătite de Robert Tvardochlib s-au deplasat la Târgovişte pentru ultimul turneu al Seriei C, bilanţul fiind de o victorie, 3-0 cu CSŞ Râmnicu Sărat, şi două înfrângeri: 0-3 cu CSŞ Târgovişte şi 0-3 cu CSŞ Buzău. Cu menţiunea că, în contextul în care echipa era deja calificată pentru faza semifinală de pe locul al 2-lea, tehnicianul a decis să ruleze tot lotul deplasat în Dâmboviţa: Ioana Dănescu, Raisa Tudose, Clara Burlacu, Delia Chirilă, Diana Dimache, Ioana Drăgănescu, Maria Lungescu, Iulia Puşcaş, Teodora Matei şi Teodora Zamfir.
Atât la băieţi, cât şi la fete, turneele semifinale vor avea loc în luna martie.