Petre Apostol

Antrenorul de handbal Dragoș Dobrescu – fost tehnician la CSM Ploiești, în prezent „principal” la echipa națională feminină de tineret – a absolvit cursul de licențiere Master Coach. Fost jucător de lot național, ploieșteanul Dragoș Dobrescu s-a numărat printre cei 27 de antrenori români de handbal care au participat la primul curs Master Coach organizat la noi în țară.
Cursul de licențiere Master Coach a fost structurat în trei module care au conținut prezentări teoretice și practice atât din domeniul handbalului, cât și din domenii conexe: psihologie, marketing, nutriție etc., fiind susținut de 31 de lectori români și străini.
Pentru a putea participa la Master Coach, antrenorii trebuie să dețină licența de antrenor categoria 1 – antrenor maestru.
“Am mai pus o cărămidă la piramida pe care vreau să o construiesc ca antrenor. Orice temă pe handbal e binevenită, cred că toată viața avem de învățat, așa că acest curs este un pas înainte”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu, pe care îl așteaptă, în vara acestui an, unul dintre cele mai importante teste din cariera de tehnician, România găzduind Campionatul Mondial de tineret, la care echipa tricoloră se numără printre favoritele la medalii.