Echipele de minivolei ale CSM Ploieşti au participat la turneele cu numărul 3 ale campionatului şi s-au întors acasă cu un bilanţ de trei victorii şi trei înfrângeri, fetele obţinând un singur succes, iar băieţii – două! Ambele turnee au avut loc la Buzău, în organizarea Clubului Sportiv Şcolar din localitate, iar primele care au jucat au fost fetele pregătite de Robert Tvardochlib. Ele au pierdut cu 3-0 meciul cu CSŞ Târgovişte, apoi au câştigat cu 3-0 partida cu CSM Râmnicu Sărat, pentru ca, în ultimul joc, să fie învinse, cu 3-2, de CSŞ Buzău.
Lotul de jucătoare folosit de Robert Tvardochlib în turneul de la Buzău a fost următorul: Ioana Dănescu, Maria Marinescu, Raisa Tudose, Clara Burlacu, Delia Chirilă, Diana Dimache, Ioana Drăgănescu, Maria Lungescu şi Teodora Zamfir.
Turneul cu numărul 4 al Seriei C va avea loc în perioada 24-25 ianuarie 2020 şi va fi organizat de CSŞ Târgovişte.
În schimb, băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au reuşit să producă o mică surpriză şi să câştige, de această dată, două dintre cele trei meciuri susţinute în cadrul Seriei B. Ei au început cu o înfrângere, 2-3 cu CSŞ Tulcea, venită însă după ce au condus cu 2-1 la seturi. A fost, totuşi, semnul că ploieştenii vor mai mult, pentru că, după victoria normală cu CSŞ Buzău, scor 3-0, au reuşit, în premieră în acest sezon, să se impună în disputa cu CSŞ Arcada Galaţi: 3-1. O victorie importantă, care sporeşte considerabil şansele ploieştenilor de a se califica la turneul semifinal al campionatului, chiar şi de pe locul al 3-lea al clasamentului seriei.
Antrenorul Adrian Moroianu i-a folosit în meciurile de la Buzău pe: Ştefan Iordache, Marian Bejan, Mihai Petculescu, Tiberiu Albulescu, Mihai Stoica, Tudor Stoian, Florin Ion şi Tudor Popescu, Octavian Nedelea.
Turneul cu numărul 4 va avea loc în perioada 25-26 ianuarie 2020 şi va fi organizat de CSM Ploieşti.