F.T.

În seara zilei de miercuri, 6 noiembrie a.c., polițiștii prahoveni au fost sesizați că, pe raza comunei Iordăcheanu, între satele Vărbila și Nisipoasa, pe D.J. 102E, a avut loc un accident de circulație, iar conducătorul auto este încarcerat.
Imediat, agenţii din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Rurală Apostolache s-au deplasat la locul indicat, unde au găsit un autoturism care se afla în afara părții carosabile, într-un șanț, dar nu au găsit pe nimeni în maşină! Martorii prezenți la incident le-au declarat oamenilor legii că bărbatul care se afla la volan, prins între fiarele maşinii, a fost ajutat să iasă din autoturism, după care a fugit în pădure. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, “au fost efectuate verificări și s-a constatat faptul că autoturismul aparține unui prahovean în vârstă de 41 de ani. Acesta a şi revenit de altfel la locul accidentului și a recunoscut faptul că a condus autoturismul implicat în incidentul rutier. De asemenea, a mai spus că a consumat băuturi alcoolice pe parcursul zilei, însă nu a suferit leziuni în urma evenimentului rutier. Întrucât nu a fost de acord să fie testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul orășenesc Urlați pentru a i se recolta probe biologice de sânge, și această procedură fiind refuzată de către acesta.”
Şoferului autoturismului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice.