F.T.

În ziua de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, la sediul Poliției Urlaţi s-a prezentat o femeie de 70 de ani, din localitate, care a reclamat faptul că a fost agresată de o rudă – un bărbat de 38 de ani – , care o tăiase cu un briceag în zona gâtului.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, “victima a fost condusă la Spitalul Orășenesc Urlați, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, iar la sediul poliției a fost adus bărbatul reclamat, care are antecedente penale. Acesta a declarat că ar fi avut o discuție în contradictoriu cu femeia, iar aceasta ar fi căzut singură peste un gard din fier beton!“.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Secţia de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Urlaţi, agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă, propunere însușită și de către magistraţii Judecătoriei Ploieşti, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Tot în aceeaşi zi, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au reținut pe bază de ordonanță un prahovean de 38 de ani, pentru săvârșirea infracţiunii de “ tentativă de infracţiune de tâlhărie calificată”.
Tot reprezentanţii IPJ Prahova precizează faptul că “în seara precedentă (23 noiembrie a.c.,) acesta, ar fi urmărit o femeie într-un parc din zona de nord a municipiului, iar la un moment dat a încercat să îi smulgă geanta.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. Şi acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.