După două jocuri consecutive pe „Ilie Oană”, pentru petroliști urmează, acum, o deplasare lungă și cât se poate de dificilă. „Lupii” au plecat de joi spre Reșița, acolo unde, în această dimineață, de la ora 11.00, o vor întâlni pe CSM.
Deplasarea „galben-albaștrilor” s-a făcut în două etape, elevii lui Flavius Stoican mergând pe calea aerului, până la Timișoara, apoi, cu autocarul, către Reșița.
Tehnicianul „lupilor” va avea la dispoziție 20 de jucători, dintre care îi va alege pe cei 18 care vor fi trecuți pe raportul de joc, dar față de ultimele confruntări lista indisponibilor este, de această dată, mult mai numeroasă.
Pe ea, în afara numelor lui Zaharia și Walace, cei care se pregătesc, în continuare, separat, s-au adăugat și cele ale lui Sergiu Arnăutu – golgheterul echipei ploieștene – și ”underul” Valentin Țicu, ambii fiind suspendați după ce, în restanța cu AFK Csikszereda, au văzut cel de-al patrulea cartonaș galben stagional.
Ieri, petroliștii au efectuat și un antrenament la Reșița, o ultimă repetiție, de altfel, înaintea confruntării ce se va disputa pe arena „Mircea Chivu”, începând cu ora 11.00.
Biletele rezervate suporterilor petroliști, în număr de 300, vor costa 10 lei și vor putea fi achiziționate de la fața locului.