Petre Apostol

După eşecul suferit pe teren propriu în duelul pentru prima poziţie a Seriei C în Divizia A, echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploieşti va evolua în deplasare, astăzi, de la ora 13:00, în compania formaţiei Naţional Râmnicu Vâlcea. Echipa pregătită de antrenorii Florin Ciupitu şi Nicolae Nimu a pierdut cu Dacia Mioveni 2012 şi meciul din Sala „Olimpia”, sâmbătă, scor 15-16, după ce, în Argeş, cedase la patru goluri diferenţă, scor 16-20, reprezentând singurele eşecuri ale „bufniţelor” în acest sezon.
Meciul de astăzi al echipei ploieştene este mai degrabă unul de antrenament, având în vedere faptul că Naţional Râmnicu Vâlcea nu contează în stabilirea ierarhiei pentru calificarea la turneul semifinal, fiind formaţia Centrului Naţional de Excelenţă.
În meciul din Sala „Olimpia” dintre cele două formaţii, Activ Prahova Ploieşti s-a impus cu scorul de 29-21 (15-6).
În etapa precedentă, Naţional Râmnicu Vâlcea a cedat, la limită, scor 22-23 (11-11), pe terenul formaţiei CSM Târgu Jiu, grupare care se află la egalitate cu Activ Prahova Ploieşti, bifând cinci victorii şi două înfrângeri.
În cadrul etapei programate la finalul acestei săptămâni vor mai avea loc meciurile ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub – CSM Târgu Jiu (sâmbătă, ora 13:30, partidă care va fi arbitrată de ploieşteanca Marina Agliceriu, alături de Mirabela Turdean, din Mureş) şi CS Dacia Mioveni 2012 – CSU Târgovişte (sâmbătă, ora 16:00).