Marian Dima

După Teișani, câștigătoare în prima ediție a competiției denumită Cupa Satelor, organizată de către AJF Prahova și Federația Română de Fotbal, laureata ”numărul doi” este tot o echipă din nordul județului, formația din Măneciu.
Echipa formată pe scheletul Școlii de fotbal ”Panaceea”, a lui Bebe Bărbulescu, a câștigat turneul final, desfășurat la Târgșorul Vechi, turneu în care a fost sigura echipă fără eșec!
Maneciu...

Targsoru Vechi...A fost un turneu final echilibrat, cu multe emoții pentru micuții fotbaliști, finalul găsind echipa pregătită de Dan Stoian pe primul loc, fostul jucător de la Conpet și Avântul Măneciu fiind cel care antrenează această grupă de copii care a reprezentat comuna cu succes. Cel mai bun jucător al turneului a fost tot din tabăra învingătorilor, Mario Cursaru (fotbalist legitimat la Astra în urmă cu ceva timp, în Cupa Satelor singurul criteriu de eligibilitate fiind domiciliul în localitatea rurală respectivă). Cursaru a dat toate cele 4 goluri ale învingătorilor, care vor reprezenta acum județul nostru, în primăvară, la faza națională a întrecerii, turneul zonal!
Rezultatele turneului final:

Dumbrava – Târgșorul Vechi 1-4
Teișani – Măneciu 0-1
Măneciu – Dumbrava 1-1
Târgșorul Vechi – Teișani 1-0
Măneciu – Tg. Vechi 2-1
Teișani – Dumbrava 1-0

# Echipa M V E I GM GP P
1 Comuna Măneciu 3 2 1 0 4 2 7p
2 Comuna Tg. Vechi 3 2 0 1 6 3 6p
3 Comuna Teişani 3 1 0 2 1 2 3p
4 Comuna Dumbrava 3 0 1 2 2 6 1p
Lotul echipei câștigătoare:

George Bărbulescu, Mario Cursaru, Andrei Savu, Gabriel Iordache, Mihai Savon, David Duca, Gabriel Puiu, Bogdan Olteanu, Constantin Iordache, Marian Cepoiu, Nicolae Baciu, Emil Corneanu, Albert Coman, Mihail Olteanu- Bărbulescu.