Joi, cu începere de la orele 15,00, în sala încăpătoare a Centrului Cultural ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte are loc lansarea volumului ”Grei ai medicinei românești”. Cartea conține 15 personalități dintre vârfurile medicinei autohtone, oameni dedicați acestei profesii, cu titluri academice în țară și străinătate, deschizători de școală unii dintre ei. Cartea este semnată de Giorgiana Radu și Lucian Avramescu și a văzut lumina tiparului sub girul Editurii AMPress.dorin-sarafoleanu-1

La Vălenii de Munte, unde are loc prima întâlnire cu publicul, participă ca invitat Profesorul universitar doctor Dorin Sarafoleanu, unul dintre cei mai apreciați specialiști europeni în domeniul ORL și personaj al cărții. Domnia sa va răspunde întrebărilor din sală, va dialoga cu cei interesați să-l cunoască direct și să afle cât mai multe din experianța sa și acumulările unei vieți dedicate performanței medicale.

”Firește, spune doamna Florina Ene, inimoasa organizatoare a acțiunilor culturale din Vălenii de Munte, managerul Centrului cultural ”Nicolae Iorga”, așteptăm și autografe de la autori și de la distinsul nostru oaspete”.

Primarul Florin Constantin, cel care a inițiat acțiunea, va fi, ca mereu, prezent la întâlnirile vălenarilor săi cu cartea.

Aurelia Apostol, AMPress