Gheorghe Alexandru, fost director al CAS Prahova, a câştigat concursul de manager

 

Violeta Stoica

Reluarea concursului organizat în vederea ocupării funcției de manager – persoană fizică la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești s-a concretizat, de această dată, cu afișarea rezultatelor finale.
Potrivit informațiilor făcute publice de către membrii comisiei de concurs, Gheorghe Alexandru a fost admis pentru ocuparea funcției de conducere a maternitării ploieștene, post vacant de mai mulți ani și deținut, în timp, de o serie întreagă de interimari.
Chiar și Gheorghe Alexandru, fost director general al Casei de Asigurări de Sănătate Prahova, în urmă cu mai bine de 10 ani, s-a aflat interimar, o perioadă scurtă de timp, la conducerea Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploiești.
Acum, acesta a fost admis – la doi ani de la susținerea primei probe de concurs – pentru ocuparea funcției de manager “plin”. Cea de-a doua probă, respectiv susținerea publică și evaluarea proiectului de management, a avut loc joi, 3 octombrie, la sediul spitalului. La această probă, Gheorghe Alexandru a obținut nota 8,33, în timp ce la prima probă – evaluarea abilităților manageriale – a fost notat cu 9,55.
După afișarea rezultatului acestei probe, urmează și celelalte etape din calendarul de concurs. Pe 7 octombrie – depunerea contestațiilor la susținerea publică și evaluarea proiectului de management, pe 9 octombrie – afișarea rezultatelor la eventualele contestații sau, după caz, afișarea rezultatelor finale după încheierea perioadei de depunere a contestațiilor. Pe 10 octombrie, procesul-verbal ar urma să fie înaintat Consiliului de Administrație al spitalului, pentru ca, ulterior, Consiliul de Administrație să înainteze președintelui Consiliului Județean Prahova procesul-verbal cu rezultatele concursului, cu propunerea de validare a concursului.