V. Stoica
Un incident petrecut în noaptea de 1 spre 2 octombrie a readus în atenția opiniei publice disputa pe care a avut-o fostul consilier parlamentar Lucian Rădulescu cu un polițist din comuna prahoveană Păulești.
Polițistul Marian Godină, care pare să fie una dintre cele mai vocale figuri din Poliția Română, a relatat ieri dimineață pe pagina sa de facebook cum colegului său din Păulești i-ar fi fost tăiate anvelopele mașinii pe care o avea parcată în fața locuinței.
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au transmis, în legătură cu acest incident: “În noaptea de 01/02 octombrie a.c., am fost sesizați de către polițistul din Păulești despre faptul că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană cunoscută i-ar fi înțepat anvelopele autovehiculului personal. În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în fața imobilului de domiciliu al acestuia prezentau urme de înțepare cauzate de un obiect înțepător-tăietor. În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum și a autovehiculului acestuia, atât pe raza localității Păulești și în zona adiacentă, precum și pe raza municipiului Ploiești, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională a acestuia. De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”.