Competițiile rezervate celor mai mici juniori sunt la final, faza județeană rezervată copiilor născuți în anul 2010 fiind câștigată de Petrolul 52 – antrenor Ciprian Pura.
Micii fotbaliști ai galben-albaștrilor au dominat clar turneul final, administrând peste 10 goluri fiecărei adversare, după ce, incredibil, în faza ”grupelor”, adversarele nu s-au prezentat la meciuri!
De altfel, interesul pentru aceste competiții destinate celor mai mici fotbaliști pare a fi în scădere, tot mai puține cluburi făcând această activitate fără ”interes”, taxele plătite de părinți fiind… baza.
Lotul echipei câștigătoare, Petrolul 52, a fost format din următorii jucători: Rafael Dumitru, Mihai Fâșie, Ionuț Stoica, Rareș Manolache, Rareș Ilie, Darius Mierloiu, Vlad Vîlcu, Nicolae Ionică, Vlad Ionescu, Iulian Moroiță, Popa Erick.

Echipele...Turneul final la ”Gheorghe Ene” se joacă astăzi

Și întrecerea organizată pentru cei mai mici fotbaliști (generația 2011) își va desemna câștigătoarea, astăzi, pe terenul de la Sala Sporturilor fiind programate meciurile grupei finale. Au câștigat grupele din care au făcut parte în turneul preliminar și, implicit, dreptul de a evolua la acest turneu ”cu calificarea în faza națională pe masă”, formațiile Școala de Fotbal Emil Costea Ploiești, CSM Ploiești și Petrolul 52, acestea urmând să se întâlnescă de la ora 11,00.

Echipa din Izvoarele...Cupa Satelor a trecut de etapa I

La finele săptămânii trecute a demarat și întrecerea rezervată echipelor de la comune și sate, aflată la a doua ediție, primele turnee desemnându-și câștigătoarele. Astfel, Târgșorul Vechi are 6 puncte în grupa cu Șirna (3 puncte) și Berceni (0 puncte), după primul turneu, organizat la Strejnic, apoi, în seria a II-a, tot echipa gazdă a turneului de debut, Dumbrava, a câștigat ambele meciuri susținute (cu Valea Călugărească și Ciorani, care împart locurile 2 ș 3, în această ordine, cu 3, respectiv 0 puncte). Primul turneu din seria a treia a fost câștigat de Teișani (6 puncte, aceeași echipă care și-a adjudecat și turneul precedent, organizat de FRF, AJF Prahova și AFIR), urmați de Drajna (gazdele au acumulat 3 puncte) și Izvoarele, în timp ce, în grupa a patra, pentru un loc la turneul final județean se vor lupta Măneciu și Bucov (învingătoare în jocurile cu Starchiojd, respectiv Colceag) și aici numărul echipelor înscrise la start fiind inferior celui din ediția de debut.

Rezultatele turneului final Cupa Gheorghe Ola (2010)

Petrolul 52 – Petrosport 10-2
Petrolul 52 – Athletic United Ploiești 11-4
Athletic United – Petrosport 4-4