Petrolul 95 – CSO Plopeni reprezintă ”capul de afiș” al etapei a 11-a din Liga A Prahova, programată la finalul acestei săptămâni, începând chiar de astăzi.
De fapt, derbiul etapei este chiar meciul care deschide această rundă, liderul CSO Plopeni, echipă neînvinsă ”oficial” (meciul pierdut cu Coada Izvorului, pe teren, l-a câștigat la Comisia de Disciplină), având parte de o deplasare interesantă, la terenul de la Sala Sporturilor ”Olimpia” pentru meciul cu Petrolul 95.
Un Petrolul 95 care a ”riscat” miercuri, cu doar două zile înainte de acest derby, un joc amical solicitant, contra celor de la Petrolul, meci pierdut cu 1-0, la capătul unei prestații solide, și rămâne de văzut dacă nu cumva ploieștenii au ”dat” pe teren în acest amical… mai mult decât trebuia!
De remarcat că partida care va începe astăzi, la orele 15,00, va fi arbitrată de singurul prahovean din Liga I, asistentul Valentin Dumitru fiind ”redistribuit” în rol de central la acest meci.
În rest, etapa propune meciuri cu favorite certe, Văleniul – pe teren propriu, dar și ”Boldeștina” în deplasarea de la Băicoi sau Breaza – în disputa de acasă cu Izvoarele!
Rămâne de văzut care va fi deznodământul în alte câteva partide mai echilibrate, Brebu – Cornu fiind un astfel de joc, un alt meci interesant fiind cel de la Brazi, Unde revelația primului eșalon, CS Brazi – Negoiești primește vizita celor de la Bănești, grupare cu pretenții la fotoliul de lider.
Programul complet al etapei:
vineri, 25 octombrie, ora 15.00
Petrolul 95 Ploiești – CSO Plopeni
sâmbătă, 26 octombrie, ora 11.00
Teleajen Văleni – AS Strejnic
sâmbătă, 26 octombrie, ora 15.00
Tricolorul Breaza –
Tinerețea Izvoarele
CS Brazi Negoiești – FC Bănești
Petrolul Băicoi –
Petrolistul Boldești
AFC Brebu – CS Cornu
duminică, 27 octombrie,
ora 11.00
Avântul Măneciu – Unirea Urlați
CS Păulești –
CS Mănești Coada Izvorului