La Bucureşti, sportivi de la 59 de cluburi din nouă ţări au luat parte la Cupa Mondială „Judgement Day”, organizată sub egida Federaţiei Române de Freestyle Kickboxing. Printre sportivii remarcaţi la această ediţie s-au numărat şi reprezentanţii Clubului Sportiv Ambiţia Mădălin.
Gruparea prahoveană a avut în concurs 10 sportivi, cucerind următoarele medalii:
Vlad Albert – locul 1 kick light şi semicontact
Tudor Duţă Florin – locul 1 light contact
Duţă Bianca – locul 1 kicklight
Ungureanu Rareş – locul 2 kicklight
Doagă Sofia – locul 2 kick light
Cososchi David – locul 2 light contact
Leoveanu Matei – locul 2 light contact
Toader Florin – locul 2 kick light
Ghiţă Vlăduţ – locul 2 kick light
De menţionat că fraţii Duţă sunt legitimaţi şi la CS Măneşti 2013.

„Spune NU violenţei în şcoală!”

ambitia-2
La începutul lunii septembrie, la Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni (reprezentat de profesorul de educaţie fizică Cioroiu Liviu şi de director prof. Nicoleta Tudorache) s-au desfăşurat activităţi din cadrul proiectului „Spune NU violenţei în şcoală!”, iniţiat de anul trecut şi organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Ambiţia Mădălin, reprezentat de antrenorul Mădălin Tănase şi de instructorii Adriana Panait şi Ana-Maria Tănase.
Astfel, au fost organizate demonstraţii educative şi competiţii sportive menite să atragă atenţia asupra impactului negativ al violenţei în şcoală. Obiectivul a fost acela ca toţi copiii participanţi să înţeleagă faptul că orice conflict se poate rezolva pe cale amiabilă prin comunicare, iar dacă doresc să se lupte, o pot face într-un mediu organizat, oficial, cu reguli de arbitraj şi în urma unor pregătiri sportive de specialitate în prealabil.