F.T.

Adevărul este că orb să fii și tot găsești ilegalități în Oborul din Ploiești. Important este să descinzi în zonă și restul e floare la ureche.
Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute (sâmbătă 7 septembrie a.c.), Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, prin structurile de ordine publică, a desfășurat o acțiune punctuală în zona amintită, în scopul combaterii comerțului neautorizat cu marfă contrafăcută.
Printre alte nereguli, oamenii legii din cadrul IJJ Prahova au depistat o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani în timp ce oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte (tricouri, bluze, cămăși), de diferite mărci (Nike, Tommy Hilfiger, Dolce Gabbana, Givenchy) fără a putea prezenta certificat de autenticitate pentru bunurile comercializate.
Pe cale de consecință, după cum se precizează într-un comunicat de presă al jandarmeriei prahovene „i-au fost întocmite acte de sesizare a poliției pentru încălcarea dispozițiilor legale privind punerea în circulație a unor bunuri purtând o marcă protejată fără documente care să ateste autenticitatea, potrivit cerințelor Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice”.