F.T.

Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Judeţean (IPJ) Prahova, din Ploieşti, strada Vasile Lupu nr. 60, au fost deschise încă două ghișee pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, precum și a adeverințelor de integritate comportamentală.
“Pentru a reduce timpul de așteptare al eliberării acestor documente au fost deschise două noi ghişee, iar programul de lucru pentru toate cele patru existente acum este de luni până vineri, în intervalul orar 08:30-18:00, cu pauză între 12:00-12:30. Sâmbăta, programul de lucru se va desfășura între orele 09:00-12:00”, a anunţat, ieri, IPJ Prahova.
Reamintim că Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă din cadrul inspectoratului avea deja nouă puncte de lucru pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, pe raza județului Prahova, în funcție de programul de lucru, la secţii de poliţie din oraşe. Persoanele interesate în obținerea certificatelor de cazier judiciar se pot adresa oricărui dintre cele patru ghişee, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul nașterii. Informații cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile pe site-ul instituției (www.ph.politiaromana.ro), la secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Obținerea certificatului de cazier judiciar.