Reprezentanții Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord și ai Societății Energetice Electrica S.A. au participat la deschiderea anului școlar la Colegiul Tehnic „Elie Radu” Ploiești. Aici au început cursurile elevii din prima generație a clasei profesionale în sistem dual (specializarea electrician aparate și echipamente electrice și energetice), înființată în cadrul parteneriatului dintre SDEE Muntenia Nord, Primăria Ploiești și Colegiul Tehnic, cu scopul de a susține dezvoltarea noii generații de specialiști.
Fiecare elev înscris în clasa profesională va beneficia de o bursă lunară în valoare de 500 de lei, finanțată de SDEE Muntenia Nord, iar elevii cu rezultate școlare bune vor putea primi, în plus, un premiu de stimulare a performanței în valoare de 200 de lei lunar. Elevii vor beneficia, de asemenea, de laboratoare bine dotate, echipament de lucru și de protecție și vor putea derula stagii de practică în cadrul SDEE Muntenia Nord. De asemenea, de-a lungul stagiilor de practică, elevilor li se va asigura o masă pe zi.
După finalizarea studiilor și după obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor putea opta pentru locuri de muncă în cadrul SDEE Muntenia Nord sau în alte companii din Grupul Electrica.