Alexander Sviyash este un scriitor şi psiholog unic. El este autorul a numeroase cărţi, cu un număr record de exemplare. A dezvoltat metoda unei vieţi fără conflicte şi de succes „Calea rezonabilă”, conform căreia totul în viaţă depinde numai de om şi de gândurile sale, potrivit AMPRESS, care preia informaţii prezentate de Secretele.com.
• Cine a spus că omul trebuie să aibă neapărat o familie? Acesta este un mit.
Un burlac fericit arată mult mai bine decât un cuplu nefericit, în care ambii suferă şi se chinuiesc reciproc, scrie povestiri.ro.
2.Simte-te astăzi că eşti cel care doreşti să fii maine.
3.Dacă ai un sentiment de dragoste pentru o persoană, ea nu îţi datorează nimic!
4.Omul singur îşi construieşte în jurul său un gard imens din aceste „nu e permis”, „nu pot”, „este imposibil”. Apoi se uita peste acest gard şi îi invidiază pe cei care trăiesc în libertate.
5.Spiritul nostru determină existenţa noastră. Sănătatea este în cap, nu în farmacie!
6.Dacă încerci să înţelegi semnificaţia tuturor evenimentelor care ţi se întâmplă, atunci te poţi trezi foarte repede la o vizită la psihiatru.
7.Mai întâi ne imaginăm cum ar trebui să se comporte alţi oameni. Apoi, ne dăm seama că ei nu se comportă deloc aşa. Şi ne supărăm din cauza asta. Acest lucru este normal, căci la casa de nebuni se întâmplă lucruri şi mai bizare.
8.Fiecare persoană îşi inventează o serie de defecte, apoi ani de zile suferă din cauza lor. Ei bine, e şi asta o ocupaţie.
9.Gândurile noastre sunt cel mai creativ element al lumii noastre. Nici mâinile omeneşti, nici banii nu sunt capabili să creeze atât de mult cât creează gândurile.
10.Lasă-ţi iubitul (sau iubita) să se plimbe pe lungimea maximă a lesei – este cea mai rezistentă.
11.Bărbatul ideal este cineva, pe cine cunoştea soţia ta până când s-a căsătorit cu tine.
12.Organismul nostru nu este un rezervor pentru deşeurile emoţionale. El încearcă să lupte cu ele, apoi renunţă. Boala este o formă de protest a organismului împotriva faptului că ai facut o gunoişte din el.
13.Să fii pe placul tuturor este o sarcină aproape imposibilă. Cel puţin cât încă eşti în viaţă.
14. De obicei, uităm repede de succesele noastre şi ne concentrăm pe eşecuri. Acest lucru este greşit. Trebuie să ţinem minte mereu realizările noastre – ele ne dau puterea de a cuceri înălţimi noi.