La sfârşitul săptămânii trecute, la Miercurea Ciuc, au avut loc Campionatele Naţionale de Ciclism pe şosea pentru copii. La competiţie s-au remarcat şi reprezentantele Clubului Sportiv Conpet Ploieşti, pregătite de antrenorul Cornel Popa.
Astfel, prezentă la Festivalul Olimpic al Tineretului European, în luna iulie, Denisa Toader a reuşit să urce pe podiumul de premiere atât la proba de contratimp individual, cât şi la cea de fond, la categoria cadete.medalii ciclism1
La contratimp, sportiva ploieşteană şi-a adjudecat medalia de aur, stabilind cel mai bun timp din concurs, cu 24.50 minute, devansându-le, pe podium, pe Ivana Tonkova (Drag Cycling Team, 25.34 min.) şi Violetta Kondrut (Team Kondrut, 27.02 min.).
La fond, Denisa Toader a sosit pe locul secund (o oră, 12 minute şi trei secunde), la aproape un minut în urma Ivanei Tonkova, podiumul fiind completat de Kamilla Laszlo (Novak Cycling Academy, 1:13.41 ore).
Pentru CS Conpet Ploieşti a mai punctat şi Ana Gheorghe, medaliată cu bronz atât la contratimp individual, cât şi la fond, la categoria copii A.
De menţionat că de la clubul ploieştean a mai participat şi Daria Gheorghe, la categoria copii B, sosind pe locul al cincilea la contratimp individual şi pe locul al şaselea la fond.