F.T.

Ieri dimineață, poliţişti de la Investigații Criminale din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Câmpina, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și având suportul Direcției de Operațiuni din cadrul IGPR, au efectuat două percheziţii domiciliare la o persoană bănuită de cămătărie, șantaj și amenințare. O descindere a avut loc în comuna Cornu și o alta pe raza comunei Șotrile.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, “ din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoana bănuită ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. În plus, aceasta ar fi amenințat și șantajat pe unii dintre aceia cărora le dăduseră bani ( cel mai probabil pentru întârzierea restituirii banilor și a dobânzii aferente – n.n.)”.
Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 5.000 de lei, iar suspectul era, ieri, audiat de către oamenii legii, asupra lui planând acuzațiile de cămătărie, șantaj și amenințare.