Partidele din turul I național al Cupei României sunt programate astăzi de la ora 17,30, în această fază a competiției urmând să participe formațiile care au câștigat fazele județene ale întrecerii, precum și echipele mai slab clasate în Liga a III-a, sezonul trecut.
Din Prahova, în condițiile în care echipele ”satelit” nu mai au drept de joc în această întrecere (este cazul celor de la Astra 2), singura formație care începe această cursă, până când va intra și Petrolul ”în rol”, este CS Blejoi, gruparea învingătoare în Cupa României – faza județeană.
Promovați în Liga a III-a, elevii lui Răzvan Vlad vor da piept cu o adversară cu pretenții și CV, la acest nivel, Flacăra Moreni, într-un joc găzduit pe arena din Blejoi, arbitrat de brașoveanul Octavian Ciucanu și ”observat” de către fostul antrenor al echipei Astra 2 Ciorani, Adrian Peiu.
Blejoiul pare să nu-și fi pus prea multe speranțe în parcursul din această întrecere, una care ”obligă” echipele să-și pună ordine în transferuri și în acte, cât mai repede, pentru a putea alinia o echipă competitivă, în condițiile în care întrecerea din campionat începe peste mai bine de 3 săptămâni!
Așadar, mai degrabă nepregătiți pentru acest duel (Blejoiul are un singur meci amical jucat, pierzând cu 4-0 disputa cu Petrolul și doar două săptămâni de antrenamente), prahovenii așteaptă să vadă cu ce ”pretenții” vin dâmbovițenii, fiind clar că în primele meciuri din această întrecere cel puţin vor ieși învingătoare echipele care… își doresc mai mult calificarea!