Petre Apostol
În zilele de 7 și 8 iulie, s-a desfășurat, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești, etapa finală a Campionatului Național de Atletism pentru juniori 3, la care reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Ploieşti au fost la înălţime.

CSS Ploiesti - atleti1
Astfel, în probele de ştafetă, elevii profesorilor Maria Andrei și Florin Andrei au reușit să obțină un titlu naţional și un titlu de vicecampioni ai României. În prima zi de concurs, ștafeta 4 x 100 m băieți, în componența Andrei Blănaru, Andrei Dragoș, Alexandru Blănaru, Ruben Chivi, a reușit, cu timpul de 47.13 secunde, să intre în posesia medaliilor de argint, fiind la doar 4 sutimi de secundă de prima poziţie, adjudecată de LPS Brăila.
În a doua zi a competiţiei, atleții ploieșteni s-au mobilizat exemplar și nu au dat nici o șansă celorlalte echipe la ștafeta 100 m + 200 m + 300 m + 400 m, Andrei Dragoș, Andrei Blănaru, Alexandru Blănaru, Ruben Chivi devenind campioni naţionali, cu timpul de 2:08.14 minute, cu un avantaj de peste 4 secunde faţă de ocupanta locului 2, ştafeta de la LPS Brăila.
Dintre elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei, aproape de medalii s-au mai aflat Ruben Chivi (locul 4 la 400 m) și ștafeta 4 x 100 m fete – locul 4, în componența Lorena Gherman, Raluca Diaconu, Laura Manolescu, Rossana Ristulescu.

CSS Ploiesti - atleti2De asemenea, de la CSŞ Ploieşti au mai punctat şi doi dintre elevii profesorului Robert Munteanu. Astfel, Alberto Dragomir a câştigat titlul naţional în cadrul probei de 400 metri, cu timpul de 51.57 secunde, la peste jumătate de secundă înaintea celui de-al doilea clasat, Robert Vătafu (LPS-CSM Piteşti).
Atletul ploieştean şi-a completat palmaresul cu o medalie de bronz, obţinută la proba de 200 metri, la care a stabilit al treilea timp din concurs (23.53 secunde), concurs la care s-a impus Alexandru Dobrescu (CS Atletic Adjud, 21.87 secunde), locul secund revenind lui Robert Gavril (CS Ceahlăul Piatra Neamţ, 23.16 secunde).
Pe podiumul de premiere a mai urcat, totodată, de la CSŞ Ploieşti, şi Teodora Iancu, eleva profesorului Robert Munteanu adjudecându-şi medalia de argint în cadrul probei de săritura în înălţime, cu 1.54 metri, performanţă similară cu a primei clasate, Elisa Enache (LPS Cetate Deva).