Ionuț Cioinac – mijlocaș care a evoluat ultima dată la Poli Iași, trecut pe la Dinamo și Fortuna Poiana Câmpina – este ținut în ”stand by” de către Petrolul, în ciuda retragerii publice anunțate de către partenerul finanțator, tratativele pentru formarea lotului pentru sezonul viitor nefiind abandonate! Jucătorul de 28 de ani este liber de contract, după ce s-a despărțit de Iași, moldovenii reziliindu-i angajamentul!

Tot Stoican antrenor!

Flavius Stoican rămâne principala variantă (și singura, din punct de vedere al tratativelor purtate de conducere) pentru banca tehnică, acesta urmând să vină ”la pachet” cu mai mulți foști elevi ai săi de la Iași, un alt jucător, în afara lui Cioinac, care vine pe aceeași ”filieră”, fiind Licuță Mihăescu, iar ”lista” va continua, moldovenii urmând să se despartă de mai mulți fotbaliști ”interesanți! Pentru divizia B! Că Stoican este ”încurcat” din punct de vedere al viitorului său contract o dovedește și faptul că nu a semnat cu Hermannstadt Sibiu.

Lămuriri amânate

Întâlnirea Asociaților Susținători ai FC Petrolul Ploiești, care trebuia să se desfășoare luni, a fost reprogramată la o dată ce va fi anunțată ulterior, motivul acestei amânari fiind reprezentat de lipsa cvorumului, majoritatea Asociaților Susținători fiind plecați din localitate!
Conform site-ului oficial al clubului, propunerea de amânare a fost deja comunicată și agreată cu toți Asociații Susținători!