Petre Apostol

În zilele de 7 și 8 iunie, s-a desfășurat, pe stadionul „Cluj Arena”, ediția cu numărul 62 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, la care au participat 270 de sportivi din 14 țări.
Printre sportivii care s-au remarcat la această ediţie s-au regăsit şi atleți de la Clubul Sportiv Şcolar Ploiești, cu toate că elevii pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei sunt încă juniori. Ştafeta de 4 x 100 m feminin a clubului ploieştean, în componența Daria Alexandru, Dariana Mototolea, Raluca Baicu, Alexandra Teodoru, a reuşit chiar să intre în posesia medaliilor de argint, cu timpul de 54.20 secunde, toate cele patru fete fiind junioare 2.
De asemenea, la probele de ştafetă băieți, CSŞ Ploieşti a obținut două locuri 5: la proba de 4 x 100 m, echipa ploieșteană a fost formată din Nicolae Olteanu, Robert Ioniță, Eduard Chivi, Alexandru Săceanu, iar la proba de 4 x 400 m a fost formată din Nicolae Olteanu, Andrei Toma, Andrei Niculiță, Eduard Chivi.
În plus, de menționat că sportivul Alexandru Săceanu, pregătit de profesoara Maria Andrei, a obținut medalia de bronz cu echipa de la CSM București (club la care este legitimat în paralel cu CSŞ Ploieşti), în cadrul probei de ștafetă 4 x 400 m.