Marcel Marin

După ce, în seara de vineri, natura făcea ravagii în județul nostru, terenul din Blejoi fiind inundat (pe alocuri apa avea 30 cm), părerea unanimă era că meciul de a doua zi, în care 7-bCS Blejoi urma să primească trofeul cuvenit campioanei, are șanse mici să se poată disputa. Sâmbătă dimineață însă, ca prin minune, apa s-a retras și totul s-a desfășurat conform programului, în afara jocului din Liga A, pe același teren fiind programat și un derbi al întrecerii județene de juniori.
Mai întâi, CS Blejoi a trecut de Tinerețea Izvoarele cu un scor care scutește de multe comentarii, 9-0, oaspeții venind cu o echipă care a avut în teren 7 juniori și doar două rezerve. Hattrickul lui Cosmin Lambru (min 14, 24 şi 28), urmat de reușitele lui Ionuț Chiși (min.34), Cristi Vasile (min.42), Ursu Vali (min.56, cu cel mai frumos gol al partidei, execuție la vinclu din lovitura liberă), Ghinea 7-cȘtefan (min.64), Iancu Dănuț (min.71) și Stoica Claudiu (min.86) au fost tot atâtea motive de bucurie, urmate de momentul emoționant al festivității de premiere. În prezența lui Adrian Dumitru (primarul comunei Blejoi- omul fără de care toate aceste succese nu ar fi fost posibile), preşedintele AJF Prahova – Silviu Crângașu – a înmânat, rând pe rând, jucătorilor lui Răzvan Vlad și întregului staf, tricourile şi medaliile de campion al Ligii A Prahova ediția 2018-2019.

Premianţii, galerie pentru juniori

A urmat partida care urma să decidă campioana la juniori, CS Blejoi și CS Tricolorul Breaza întâlnindu-se pe același teren. Jucătorii gazdă au fost încurajați de componenții echipei mari, care au amânat sărbătoarea, rămânând și la partida juniorilor. A fost un succes, 2-1, al gazdelor, la capătul unui meci cu momente de emoție în ambele tabere, gazdele pierzând primul loc, pentru un gol, reușita celor din Breaza venind pe final de joc!