V.S.

Dorința de a se face remarcați, cu un an înainte de alegerile locale din vara anului viitor, îi provoacă pe unii dintre aleșii prahovenilor să-și dea cu stângu-n dreptul, lăsând impresia că habar nu au cu ce se mănâncă un proiect de buget.
Ieri, la discutarea bugetului județului Prahova pentru anul în curs, Nicușor Răducanu, ales consilier județean pe lista PNL, s-a arătat indignat de faptul că “se cheltuie prea mulți bani pe prea multe proiecte tehnice”.
Deși președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, i-a solicitat exemple concrete consilierului județean liberal, acesta din urmă a rămas pur și simplu blocat la această cerere, spunând doar că așteaptă să vadă răspunsurile pe care le-a solicitat privind proiectele tehnice finanțate în anii anteriori de către autoritatea județeană.
“Trebuie să precizați despre ce proiecte este vorba, pentru a nu se crea impresia că s-au făcut proiecte tehnice doar pentru a avea unii de lucru!”, i-a solicitat Bogdan Toader consilierului PNL. Nicușor Răducanu nu a știut să răspundă, ceea ce conduce la o întrebare simplă: “Sunt prevederile bugetare o necunoscută pentru unii dintre aleșii județeni?”.
Concluzia este simplă: câteodată, pentru unele persoane, SF și PT sunt doar abrevieri fără sens și fără valoare, dar trebuie știut că fără SF și, mai ales, fără PT, demararea unei lucrări de infrastructură sau de orice natură nu poate avea loc.