Runda a 23-a din Liga A Prahova a adus rezultate imprevizibile, primele trei clasate în eşalonul de elită judeţean înaintea acestei etape pierzând meciurile susţinute!
Prima care a capotat a fost Petrolistul Boldeşti, care a şi ieşit de pe podium odată cu eşecul fără drept de apel, scor 1-3, din partida cu CS Cornu, echipă care după această victorie a depăşit “Boldeştina”, la fel cum a făcut-o şi CSO Plopeni, noua ocupantă a locului 3 în Liga A.
Apoi, sâmbătă, primele două clasate au fost “puse la colţ”, liderul CS Blejoi pierzând la Brebu, scor 2-1 pentru gazde, în timp ce o mare surpriză s-a consemnat la Băneşti, acolo unde ocupanta poziţiei secunde – AFC Băneşti Urleta a fost depăşită cu 2-1 de o echipă “fără griji” – CSO Văleni, care reuşise şi în tur să se impună în duelul cu băneştenii, care au ratat astfel şansa de a se apropia de primul loc! Prim loc, care, sperăm să nu “sperie” prin perspectiva promovării în Liga a III-a! Mai pe “româneşte”: poate, totuşi, “cineva” din judeţ chiar vrea să promoveze!

Iată rezultatele complete:
Petrolistul Boldești – CS Cornu 1-3
FC Bănești – Teleajen Văleni 1-2
CS Păulești – Avântul Măneciu 4-1
Tinerețea Izvoarele – Tricolorul Breaza 0-1
AFC Brebu – CS Blejoi 2-1
AS Strejnic – CSO Plopeni 1-2
CS Mănești Coada Izvorului – Petrolul 95 Ploiești 1-1
CS Ceptura – Unirea Urlați 0-3*