Petre Apostol

În cadrul şedinţei Biroului Federal al forului naţional de rugby, care a avut loc marţi, s-au stabilit, printre altele, şi datele de desfăşurare pentru turneele finale din Diviziile Naţionale de Juniori U15 şi U16, la care sunt implicate şi formaţii de la CS Aurora Băicoi.
Astfel, la categoria U15, turneul final este programat în perioada 19-26 mai, cu şase echipe la start: patru din Muntenia şi câte una din Moldova şi din Transilvania. În prezent, echipa CS Aurora Băicoi ocupă prima poziţie a clasamentului în regiunea Muntenia, câştigând toate cele trei partide disputate, având 15 puncte, la egalitate cu a doua clasată, RC Antonio Jr., dar cu un punctaveraj mai bun.
De altfel, în primul meci oficial din 2019, cele două formaţii se vor întâlni în meci direct, săptămâna viitoare, pe 17 martie, de la ora 13:00, într-o partidă restantă din etapa a patra.
În privinţa competiţiei de la categoria U16, turneul final este programat în perioada 2-9 iunie şi vor evolua şase echipe: patru din Muntenia şi două din Moldova.
În regiunea Muntenia, după disputarea turului, Aurora Băicoi ocupă locul al şaselea, înregistrând doar două victorii în cele şase partide desfăşurate, având nouă puncte, fiind la patru puncte de a patra poziţie, ultima care oferă calificarea la turneul final.
Returul este programat să înceapă la finalul acestei luni.