Sportivul ploieştean Amansio Paraschiv a fost declarat câștigător în urma contestației făcute de către acesta şi staff-ul său, la finalul galei “Oss Fighters” Bucureşti, desfăşurată săptămâna trecută!
“Ca urmare a contestației înaintate de stafful lui Amansio Paraschiv imediat după finalul confruntării din main-eventul galei de la București, OSS Fighter a creat două comisii pentru a evalua decizia luată de brigada de arbitri a galei în meciul Paraschiv Amansio vs Milea Cristian” – au anunţat organizatorii, ambele comisii confirmând că decizia a fost una injustă!
Astfel, una dintre comisii a fost formată din trei personalități marcante din kickboxing, respectiv: Ciprian Sora, Ionuț Atodiresei și Benjamin Adegbuyi. Fiecare dintre aceștia a analizat meciul, iar în unanimitate s-a hotărât că sportivul Amansio Paraschiv trebuia dat câștigător încă de la finalul celor trei reprize.
Deoarece staff-ul lui Cristian Milea nu a recunoscut această comisie, argumentând că 7-drespectivii nu sunt arbitri, OSS Fighters a cerut și opinia comisiei formate din arbitrii promoției care nu s-au aflat la masa arbitrilor-judecători la acest meci. În urma analizei video, Radu Medeleanu, George Cadiu și Alin Buzoiu au transmis că victoria îi aparține tot lui Amansio Paraschiv.
Ca urmare a deciziilor luate în cadrul celor două comisii, OSS Fighters a admis contestaţia şi l-a declarat pe Amansio Paraschiv învingător la decizie în meciul cu Cristian Milea!
Totodată, Oss Fighters a hotărât și unele măsuri disciplinare, conform regulamentului sportiv al promoției, printre aceste decizii fiind următoarele:
1. Arbitrii-judecători ai meciului Paraschiv Amansio vs Milea Cristian au fost suspendați din participarea la galele Oss Fighters pe o perioadă de 12 luni;
2. Alex Baciu, managerul luptătorului Paraschiv Amansio, pentru comportamentul agresiv din timpul meciului față de agenții de pază și pentru injuriile și acuzele de la finalul meciului, a fost suspendat pe o perioadă de 12 luni din participarea la galele Oss Fighters, respectiv de a mai sta în colțul vreunui luptător în cadrul evenimentelor Oss Fighters;
3. Adrian Ivaşcu (a stat în colțul luptătorului Paraschiv Amansio și a avut un comportament nesportiv, aruncând cu prosopul în celălat luptător) a fost suspendat definitiv din participarea la galele Oss Fighters, respectiv de a mai sta în colțul vreunui luptător, în cadrul evenimentelor Oss Fighters.