CS Blejoi rămâne prima în Liga A Prahova după un succes la scor de neprezentare, 3-0, la Breaza. O ”dublă” a fostului petrolist Lambru și un gol al lui Cristian Vasile au risipit emoțiile cu privire la soarta punctelor și, implicit, la păstrarea fotoliului de lider pentru oaspeți, elevii lui Răzvan Vlad având o misiune mult mai ușoară în această deplasare decât se anticipa, replica gazdelor fiind ”modestă”.
Mult mai greu s-a impus o altă pretendentă la pozițiile fruntașe, Petrolistul Boldești, care, la primul meci oficial din 2019 (runda precedentă câștigase la ”masa verde”) a învins doar cu 1-0 la Izvoarele, printr-un gol venit în ultimul sfert de oră al partidei, de la juniorul Petre.
Surpriza rundei a venit de la Strejnic, unde echipa gazdă a reușit să treacă de CS Păulești, scor 1-0, confirmând, într-un fel, rezultatul strâns din prima etapă, de la Blejoi, unde nou-promovata pierduse la limită. De remarcat și că echipele din Măneciu și Plopeni au reușit victorii ”externe”, la două goluri diferență, la Petrolul 95, respectiv Urlați.

Rezultatele etapei:
Tinerețea Izvoarele – Petrolistul Boldești 0-1
AFC Brebu – CS Cornu 4-1
Tricolorul Breaza – CS Blejoi 0-3
AS Strejnic – CS Păulești 1-0
CS Mănești Coada Izvorului –CSO Teleajen Văleni 2-0
Petrolul 95 Ploiești – Avântul Măneciu 1-3
Unirea Urlați – CSO Plopeni 0-2
CS Ceptura – FC Bănești 0-3
(Ceptura s-a retras din campionat).