Marian Dima

Revelație a primei părți a sezonului, când a reușit să stea aproape de primul loc o bună perioadă, menținându-se și acum aproape de podium, CS Cornu a debutat cu dreptul și în 2019! Formația la care Nicu Vereu și Mihai Dinu stabilesc ”strategia” a reușit un succes, scor 2-1, în fața celor de la Petrolul 95, la capătul unui meci mult mai greu decât se anticipa pentru gazde, golurile lui Băcioiu și Micu aducând victoria, ultima reușită venind în minutul 90 (Decebal Nae egalase pentru oaspeți), după ce arbitrul Laurențiu Piciu eliminase trei jucători, Condrea – de la gazde, respectiv Bălan și Trifan – de la gruparea ploieșteană!
În acest meci, la Cornu, în afara ”veteranului” Marius Ene, aflat la originea ambelor goluri ale gazdelor, a mai debutat încă un jucător care a evoluat în Liga I! Este vorba despre Alin Marcu – jucător de 31 de ani, cu prezențe în Divizia A la Progresul București, trecut apoi și pe la UTA, și care, de câțiva ani, a abandonat fotbalul de performanță, fiind acum director al unei companii comerciale, fotbalul rămânând doar o pasiune pe care, iată, o ”trăiește” acum în fotbalul prahovean, la Cornu!

Băcioiu și Panaite – ”deturnare” ratată

Echipa din Cornu a avut emoții înainte de startul returului, existând pericolul ca doi dintre jucătorii importanți, portarul Panaite și golgheterul echipei, internaționalul de amatori Andrei Băcioiu, să fie ”furați” de către CS Bănești Urleta. Până la urmă, încercarea celor de la Bănești s-a ”oprit” la edilul din Cornu, Cornel Nanu, cel care sprijină echipa locală.

Păuleștiul merge pe „generaţia 2000”

Cu cinci jucători născuți în anul 2000 între titulari (Radu Dumitru, Ionuț Iancu, Adelin 8-bDamian, Paul Baciu și Gabriel Dumitrașcu), CS Păulești a reușit un succes fără probleme în fața celor de la Tinerețea Izvoarele, echipă care pare că-și va găsi cu greu ”locul” în acest sezon de Liga A!
A fost 3-0 pentru echipa lui Ciprian Pura, chiar unul dintre ”copii”, Radu Dumitru, închizând tabela, după ce Cocoș reușise o dublă, rapid, în min. 9 și min. 17, care ”liniștise” deja meciul. ”Căutăm, de pe acum, jucători tineri, chiar și născuți după anul 2000, pentru a continua, la vară, pe același drum” – anunță cei de la Păulești.