Petre Apostol

Luni seară, în devansul etapei a XXI-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin, ploieşteanul Ionuţ Georgescu a marcat aproape o treime din golurile echipei sale, CSA Steaua Bucureşti, care s-a impus pe terenul formaţiei Potaissa Turda. Georgescu şi co. au câştigat cu scorul de 34-27 (16-12), bifând al treilea succes consecutiv din campionat şi avansând pe locul al cincilea în ierarhie, la cinci puncte în urma grupării din Turda, care se află pe a doua poziţie.
Handbalistul ploieştean Ionuţ Georgescu a înscris de 11 ori în partida de la Turda şi a devenit, astfel, liderul marcatorilor în rândul vicecampioanei României, cu 86 de goluri reuşite. De menţionat că acesta fusese principalul marcator al echipei steliste şi în partida anterioară, cu Politehnica Timişoara, înscriind şapte goluri, meci câştigat de Georgescu şi co., scor 24-22 (11-9).

Arbitrul ploieştean Romeo Ştefan, delegat la finala mare a Cupei României

Meciul de la Turda, dintre Potaissa şi Steaua, a fost arbitrat de ploieşteanul Romeo Ştefan şi Bogdan Ştark, din Bucureşti, arbitri cu ecuson EHF, care, de curând, au condus reeditarea finalei din Cupa EHF.
De menţionat că Ştefan şi Ştark au fost delegaţi de forul naţional de specialitate să oficieze şi finala mare a Cupei României la handbal, de la sfârşitul acestei săptămâni. Turneul Final Four al Cupei este programat sâmbătă şi duminică, la Focşani, în semifinale urmând să se întâlnească Politehnica Timişoara – CSM Focşani 2007 şi CSA Steaua Bucureşti – CS Dinamo Bucureşti. Finala mare este programată duminică, de la ora 17:30.