Marian Dima

În cantonamentul de la Sighișoara, CS Blejoi a avut parte și de primul amical, capitol la care elevii lui Răzvan Vlad stau foarte bine – disputând, deja, partide de verificare și în județ, înaintea stagiului centralizat (cu CS Berceni și Petrosport Elită). Miercuri seară, Blejoiul a jucat, în nocturnă, pe terenul sintetic de la Odorheiul Secuiesc, cu CS Iernut (formație din Liga a 3-a, seria a V-a, unde este însă pe penultimul loc, acumulând doar 6 puncte în tur și la care evoluează și fostul goalkeeper petrolist Botezan). Adversarul s-a dovedit a fi unul facil pentru prahoveni, care au învins cu 5-1 (1-0 la pauză), golurile echipei blejoiene fiind marcate de Cr. Vasile, Cl. Stoica, D. Iancu, Dragomir și Vl. Badea.
La acest capitol, al marcatorilor, este de remarcat pofta de gol, faptul că au bifat lista celor care au înscris cinci jucători diferiți dar și faptul că prima reușită a aparținut unui jucător important pentru Blejoi, care a lipsit mult echipei în tur, Cristian Vasile – jucător revenit după operația la ligamentele genunchiului.

Blejoi2CS Blejoi a început meciul în următoarea formula de echipă: Ad. Gheorghe- Ghinea, Cl. Stoica, G. Năstase, Vl. Badea- Rudaru, Ursu- Chiși, D. Iancu, Cr. Vasile – Lambru. Pe parcursul întâlnirii au mai jucat și B. Rădulescu – A. Năstase, Anton, Aranghelovici, Dragomir și Preda. Din lotul deplasat în cantonament, au fost menajați, având ușoare accidentări, Bojoaga, Ir. Dumitru și Ruptureanu.
Sâmbătă, la revenirea de la Sighișoara, CS Blejoi va face o ”escală” la Rupea, unde va disputa un nou joc amical, contra echipei brașovene de Liga a IV-a din localitate. Până atunci, programul de pregătire continuă cu două antrenamente pe zi, unul dintre acestea fiind, în majoritatea zilelor, în sală.