Marcel Marin

A doua parte a turneului Enjoy Sports Winter Cup Brașov, turneu organizat de clubul Colțea-Celta Brașov, condus de Ciprian Jurubescu, a adus un frumos succes fotbalului prahovean, la categoria 2009, clubul Petrsoport câștigând înterecerea!
În clasamentul final, după elevii antrenorului Gabriel Lefter au urmat, în ordine, echipele Junior Brașov, gazdele de la Celta Brașov / CS Colțea 1920 și Foresta Falticeni 2016
Petrosport Ploiești a folosit, la acest turneu, următorul efectiv de jucători: Apetrei Marc, David Ivan – Bogdan Constantinescu (12 goluri), Alexandru Constantin (5), Andrei Moroița (3), Denis Crăciun (2), Alexandru Dinu (2), Rareș Galeș, Robert Simion, Mihnea Simionescu, Vlad Nițu, David Răducan, Victor Ulman, Theodor Junghiatu, Matteo Istrătescu.
Rezultatele echipei pregătite de Gabi Lefter au fost convingătoare, victoria pe linie, 10 – 0 cu Kinder Târgoviște, 3-0 cu U. Cluj – în faza grupelor, 2-1 cu Sepsi OSK , 3-0 cu CS Buiucani (echipă din republica Moldova) în faza a doua a grupelor, apoi, succes cu 4-1 în fața celor de la Colțea Brașov – în semifinale, respectiv 2-2 cu Junior Brașov ( 8-7 pentru ploieșteni după penaltiuri), în finala mare.Savisport
De amintit că în turneele de la Brașov s-au jucat partide pe diverse categorii de vârstă, micuții fotbaliști născuți în 2008 evoluând la Timișul de Jos, iar grupele 2011 (Petrolul a avut reprezentantă la această categorie, sub comanda lui Ciprian Pura) și 2012 în Sala Sporturilor ”Dumitru Colibași” – Brașov.
Din Prahova, Petrolul Ploiești a fost singura participantă la grupa 2008 – ocupând locul 11 din 27 de echipe înscrise la start, apoi cluburile Petrosport – cu 2 echipe, una fiind câștigătoare, Petrolul (antrenor Cristi Iordache) și Savisport (tehnician Florin Pavel) au evoluat în a doua săptămână, la categoria 2009, terminând în partea secundă a ierarhiei.
Întrecerea va avea un nou ”episod”, pentru copii născuți în anul 2007, la finele acestei săptămâni, Petrolul anunțându-și prezența cu o echipă.