F. T.

Ieri, polițiștii prahoveni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce o tânără a căzut dintr-un autobuz TCE, care circula pe traseul 2, ajungând pe.. caldarâm !
“Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, se pare că victima, în timp ce se afla pe scaunul din dreapta spate al autobuzului, s-ar fi dezechilibrat și s-a lovit de un geam lateral al autobuzului. În momentul impactului, geamul s-a desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă”, se specifică într-un comunicat de presă al polițiștilor prahoveni, vizavi de acest caz mai puțin obișnuit.
Potrivit unor surse judiciare, tânăra, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut cu geam cu tot în momentul în care șoferul ar fi “luat o curbă”, dezechilibrându-se, căzând și suferind diverse traumatisme.
Coincidență sau nu, se pare că autobuzul implicat în incidentul de miercuri seară ar mai fi avut un accident în aceeași zonă, în urmă cu câteva luni. Deci, se nasc întrebările: cum a fost reparat și, ulterior, repus în circulație?