După câteva zile de incertitudine, antrenorul ploieştean Marius Măldărăşanu a luat decizia de a refuza oferta primită de la liderul din Liga a II-a, Sportul Snagov! Deşi se înţelesese verbal cu privire la preluarea echipei, Măldărăşanu a făcut “pasul înapoi” din cauza problemelor financiare a căror rezolvare întârzie, la echipa ilfoveană. Una care, deşi lider bconduce Liga a II-a, pierde jucători pe bandă rulantă, a rămas fără antrenorul cu care a ajuns pe primul loc – Laszlo Balint – şi nu a reuşit măcar reunirea lotului pentru primul antrenament din 2019, fotbaliştii refuzând să se antreneze până nu-şi primesc salariile!
Fostul antrenor, “Gyusy” Balint, şi-a anunţat plecarea pe propriul blog. “Am fost obligat să iau această decizie, chiar dacă o fac cu inima îndoită, dar din punctul meu de vedere nu mai reușeam să văd oportunitatea de a ține performanța la același nivel, în condițiile în care problemele despre care am tot vorbit în toamnă nu și-au găsit rezolvarea. Îmi pare foarte rău de grupul pe care îl las în urmă și de munca pe care am depus-o împreună, începând cu 26 iunie 2018, data primului meu antrenament la Sportul Snagov și până pe 8 decembrie 2018, când a avut ultimul joc, cel cu CS Mioveni. Vorbele sunt de prisos în momentul de față. Am tot sperat în această perioadă că problemele se vor rezolva și îmi voi putea duce munca la bun sfârșit. Nu sunt genul de antrenor care să-și bată joc de meserie și mă refer aici la lipsa condițiilor de lucru” – a explicat Balint decizia sa şi “atmosfera” de la Sportul Snagov.
Măldărăşanu a “simţit pe propria piele” aceleaşi probleme, şi, după ce reunirea echipei s-a amânat, de joi, pentru lunea viitoare, a decis să-i anunţe pe şefii Snagovului că declină oferta, acesta explicând decizia sa prin “instabilitatea existentă la club. Poate în viitor, cine ştie, în funcţie de cum vor evolua situaţia, clubul, vom mai sta de vorbă ”! Antrenorul ploieştean a refuzat, în această iarnă, şi o propunere din partea unei alte divizionare secunde, CS Baloteşti.
Petrolul scapă astfel, se pare, de una dintre candidatele la promovare, fiind clar că Snagovul nu va putea “duce” presiunea locului 1 în condiţiile actuale.